fredag 31 augusti 2012

Fixaren

Widar gillar att fixa, vare sig det är att spika, klippa gräset eller vattna blommorna. Han är väldigt hjälpsam, kruxet är att allt ibland blir alldeles tokigt. Men lika glatt hjälper han till igen och igen och man kan inte låta bli att le!





Bus

Molly skäller ut glassen
Här fortsätter Gotlandsbilderna från i somras!
Widar älskar glass!

Molly bus

Qrazy Molly

fin Molly

ser ni buset och värmen i bilden?!

Mina busiga killar

House of harlow-Skull ring

Antique Plated Oval Skull Ring - House of Harlow
Denna ring är helt enkelt döläcker! Är lite trött på
döskulleformen, men den här  med lite benknotor och en
fin sten skulle sitta fint på mitt finger!
749kr från House of Harlow och ni hittar den på Elsa leonie

Mat.se kan det vara något att testa kanske?

Allt fler testar olika matkassar, hemkörning osv, men vi har inte gjort det ännu. Brukar handla på ICA som ligger nära till och har allt vi behöver och det är alltid fräscht. Ibland blir det en tur till Saluhallen eller andra butiker och har man lite flyt får vi en del vilt av vänner som jagar.

olika matkassar i sajberrymden
Men hur man än gör så hamnar man alltid i att man efter ettt tag bara gör samma rätter och det blir outsägligt tråkigt. Mat ska ju inte vara tråkigt egentligen eller hur?

Tycker de flesta matkassar är lite dyra plus att man kan inte klicka hem de andra varorna behöver. Sedan gillar jag inte att binda mig på olika abonnemang. Men det som är bra med matkassar är att de är kopplade till recept, nya recept =ny inspiration och man kan inte impuls handla på samma sätt som annars.

Men jag är enligt en del andra (sambo, syskon, vänner) lite kräsen med vad jag äter och jag tycker jämt det finns en del mindre goda recept på matkassarnas recept. Men så här om dagen såg jag Mat.se vars reklam åker spårvagn här i stan. Blev nyfiken och kollade in sidan och hittade 3000 recept, två olika matkassar plus att man kan klicka hem allt ifrån Widars kvällsvälling, mat och huvudvärkstabletter.

Mat.se har fri frakt och enda haken att man måste handla för minst 500 kr. Men det gör man ju lätt när man är familj och ska ha en veckans mat mm. Det verkar väldigt bra. Priserna ter sig som i en vanlig affär, det ser helt ok ut. Men frågan är om det är så bra som det verkar? Har någon testat?

Än så länge har de bara hemkörning i Göteborg och kranskommunerna. Men jag gillar att man kan skapa en veckomeny utifrån kockens förslag, klicka hem varorna och få de levererade dagen efter. Dock är jag en sån som alltid vill känna på frukten och grönsakerna så det får jag väl testa först.

Innan jag mådde dåligt var det helt ok att handla, men nu får ofta Matte göra det. Blir astressad när vi åker alla tre och affären är full med folk. Så göra veckomeny och handla via nätet kanske kan vara bra?
Blir ni nyfikna kan ni kolla här.

Hopp och skutt

Fina busiga frukost Molly

När vi var hos syrran i somras så visade Widar Molly hur man
gör hopp och skutt. Så här kul tyckte Molly att det var, minen
är oslagbar!

hopp och skutt Widar

Man riktigt ser hur buset bubblar i Molly
när Widar hoppar

en lugnare stund när Widar visar Molly att man kan ta
två pennor, men inte allla

Molly, när du ser detta tillsammans med mamma och pappa, vi saknar er massor!!!

onsdag 29 augusti 2012

Fina Mumintröjor från Lindex

Jag är barnsligt förtjust i Mumin och olika mumingrejer och det har nog bidragit till Widars förtjusning i sin fina Mumin. Lindex har då och då fina muminmotiv och då brukar någon eller några av tröjorna få följa med hem. I år blir det hoodtröjan och den blå t-shirten!
T-shirt 129 kr
Lindex
T-shirt 99 kr
Lindex
Hoodtröja 179 kr
Lindex

Onsdag, tungt

Tung dag, vissa dagar är bara tunga. Därför var det extra skönt att syrran sov över och kunde greja med Widar innan dagis. Jobbiga drömmar, jobbiga tankar bidrog till ett antal vakentimmar. Men upp kom vi och till dagis kom Widar medan jag släpade mig till ett samtal hos psykologen.

Det är märkligt hur trött man kan bli efter/av ett samtal. 55 min senare släpade jag mig ut från rummet och försökte andas bort det tunga. Var en del jobbiga saker som kom upp till samtal idag samtidigt som jobbet att hantera det och hantera vardagen pågår. Sedan känner man fett mycket stress över allt som man borde, skulle, osv. Vill bara få ordning på allt och ha lite flyt, bli pigg och glad, ja nästan som tre önskningar i en...

Har en hel del oro inför morgondagens möte, men vill man ha förändring måste man sätta bollen i rullning. Undrar hur bra jag kan balansera den imorgon? Vem vet, kanske får jag till en nystart och kan stänga deppighetsdörren en gång för alla? Eller nåt...

Bad och strandlek i Åminne

Söta kusin molly
övar på att gå

storkusin Widar på väg
till havet


Widar och havet


Sommar, sol och bad på Gotland. Semesterresumen goes on. Finaste kusinerna badar och leker vid Åminne!
sandlek

Molly plaskar

badgalning

Widar

hungrig

moi

kusiner

vattna

blanda

och vattna igen


sandkaos


tisdag 28 augusti 2012

Kusinlek

Oj, vad har du för nåt?

coolt

kolla en smartphone!

Missoni-Lindex

Den 25 september är Missoni-Lindex kollektionen ute i butik och det finns en hel del bilder i deras lookbook. Nedan ser ni mina favoriter. Mer bilder och priser hittar ni på Lindex.com. Alla bilder nedan är från deras lookbook!
så söta!



gillar både tröjan och kjolen!

koftan är favoriten på den här bilden.

Gotlandsmorgon