fredag 17 maj 2013

Buzzador för Duplo

 I mitten av maj kom jag med som buzzador för Legos duplokampanj. Vi fick hem ett paket med ett litet startpaket av duplo som Widar och kompisarna ska få testa. Widar som verkligen gillar duplo var först väldigt glad över paketet som vi hämtade på Icas postutlämning. Sen blev han förtjust blev han när han rivit upp paketet och börjat testa det. Slutade med att hela vår gamla duplolåda också fick vara med i leken.
Innehållet i lådan bestod av lite duplo, infobroschyr
och rabattkuponger till de som man buzzat till
  Inte så ofta jag anmäler mig till kampanjer, men det är kul då och då när det dyker upp nåt som man är nyfiken eller intresserad av. Inga krav på att man ska tycka si eller så, har både gillat och ogillat produkter så här långt. Mer info om Buzzador hittar du längst ner i inlägget.

förtjust liten!

lådan kan man ju ha som hatt =)

koncentrerat byggande
Som buzzador blir du erbjuden att gratis testa olika produkter som du anmält dig intresserad av, det kan vara barnrelaterade produkter, hudvård, mat m.m.
Du behöver inte ha en blogg för att bli Buzzador utan du kan "buzza" dina produkter med dina vänner, på facebook, på förskolan, på jobbet - överallt :-)
Använd länken nedan så kommer ni till Buzzadors sida och kan registrera er. Det är gratis och man väljer själv vilka kampanjer man vill delta i .
Mer info hittar du här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar