onsdag 22 maj 2013

Nysytt till en cool tjej

Sydde upp mössa, kjol och klänning till finaste Livia när hon var här och hälsade på. Lillan är inne i en rosa period så det rosa cupcaketyget från Tygaffären i Olskroken blev perfekt. Har inte mycket rosa hemma annars, men detta var inköpt med tanke på rosa fluffet!

 Lillan blev så förtjust att hon hade klänningen och kjolen på sig samtidigt och toppade med sin rosa mössa. Mönstret jag sydde efter var Onions, ett rätt enkelt mönster och när jag och symaskinen är överens blir det bra. När vi är ovänner så blir jag galen och symaskinshelvetet roar sig glatt med att tugga trikåtyg eller nåt annat idiotiskt.

Funkade fint i rutschkanan inne på Universeum! Är ju rätt ovan och osäker på huruvida saker jag syr ska passa. Många mönster tycks ha extra mycket vidd i plaggen, så mycket tycks bli för stort, men den här gången funkade det fint.

1 kommentar:

  1. Guuud, så fint! Du är så proffsig Bea! Impad!
    Min symaskin har efter alla renoveringsförsök tydligen bestämt sig för att inte alls samarbeta längre. Valet står mellan dyr service och felsök (fr 800 kr och uppåt) eller spara ihop till en ny maskin. Men jag gillar ju gammal hederlig metall-Husqvarna...
    Vad har du/ni för märke?
    Kram!

    SvaraRadera