tisdag 30 december 2014

lite uppdatering

Svårt att orka blogga alls när dagarna rullar på och borde vara bra för de är bra, bara måendet som är alldeles trasigt inuti. Hade behövt mina sömntabletter big time, men det är vad det är. Har haft hoppträning på Storås idag och igår och idag gick det mesta åt helvete så istället för att vara lite glad och energisk vällde ångesten och negativiteten över mig. Den tar varje chans att vräka sig över mig så fort jag gör fel och ikväll lyckades jag rida som en kratta och det känns förjävligt. Sällan jag åker från stallet och mår piss, det är liksom min frizone från helvetesmåendet som inte blir mindre av att vi står inför årsskifte...Men ibland blir det bara fel och så blev detikväll och jag antar att man väl bara ska släppa det. Men min hjärna roar sig gärna med att upprepa skit och sedan älta det till jag drunknar i det. Inte så kul.

För egentligen är ju saker och ting bra. Jag är ledig en vecka till,precis som Matte, vi har haft fina dagar på Gotland med syrran och hennes familj samt min andra syrra. Widar deklarerade när vi åkte hem att det var världens bästa jul och anledningen till det var att han fick allt han önskat sig, älskade unge. Älskad unge som ibland får mig att tappa tålamodet och då ältar hjärnan det också. Jag har hunnit med en del ridning och bland annat vunnit julklappshoppningen på Storås vilket också var kul.

Men måendet är skit, sömnen likaså och det dröjer innan jag får träffa läkaren igen, slutet på januari och vid telefonkonsultationen innan jul så vart det inte mycket vettigt. Sen ska kroppen sköta sig och processer påbörjas efter årsskiftet och jag blir trött bara jag tänker på det. Mitt i allt så säger psykologen att jag ska lyssna på vad jag känner och vad jag vill samtidigt som måendet bara viftar med sina egna lösningar. Självklart ska man vara glad och förväntansfull inför ett nytt år, lite jobbigt bara när det kan kännas oöverstigligt att gå upp en dag till. Men nyår blir det och nyår firar vi med fina vänner vid havet vilket blir schysst. Ska bara bli av med huvudvärken och lite ångest först...typ.

Har fotat mycket i december i allafall så det kommer väl lite bilder. Hade en magisk soluppgång på gotland och på julafton så kom snön samtidigt som tomten kom. Lite magiskt var det ju!

Jaja, ett inlägg så ni vet att jag är kvar här och det lär komma mer inlägg. Bara så less just nu och tvivlar på att nån orkar läsa skiten. Hur som, ni får ha ett gott nytt år var ni än är och ta hand om varandra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar