torsdag 4 juni 2015

Önskelista

Widar fyller fem år på tisdag nästa vecka så vi behövde knåpa ihop en önskelista. Liten är inte killen som vill ha allt och inget, eller vad som helst och svarade bland annat på frågan vad han önskade sig med "vi får se vad man får på sin födelsedag, en överraskning kanske"...han är för söt!

Men han har pratat om att bli fem år i säkert ett halvår och ikväll när han skulle sova ville han att han skulle fylla år i morgon istället, att man kunde bestämma att hans födelsedag var då istället! Vi har pratat lite om vad han kan önska sig och han vill ju egentligen ha en kattunge, vilket inte funkar för min allergi är värst på katter, och en egen snickarverkstad, vilket inte funkar i en lägenhet.

Förutom dessa två önskningar så önskar han sig Lego city-träskpoliserna. Han leker av och till med lego en massa. Sedan vill han som alltid ha glitterlim och olika sorters tejp. Brädor och spik är också en stående önskning. En bok om nya favoritdjuret delfiner och Casto målar finns med på listan. En robotfisk, haj den här gången önskar han sig också och Brio Build som är olika byggdelar som han har när han gör byggen och uppfinningar. Det har han byggt en massa uppfinningar i så det använder han verkligen! Guldfärg saknar han , han har alla andra möjliga färger när han målar och han gillar att måla med olika saker, lim, pennor, akrylfärg osv.

Ett nytt tuff-tuff tåg från biltema är också en önskan då det gamla blivit utslitet. Vattenspruta/vattenpistol så han kan spruta vatten på allt och alla och en såpbubbleblåsare, finns någon sådan skum pryl som går på batteri och blåser ut en massa roliga bubblor har han sett och önskat sig. När han funderat ut allt han kunde komma på och sedan gått för att sova så kom han på att ja, lite riktiga sedelpengar vore ju bra för han vill ju köpa en gosedjursdelfinkompis till Herr delfin och Herr mockasin ett så de kan bli en delfinflock för delfiner ska ju ha många kompisar! Efter att vi såg delfinshowen på Kolmården i höstas så är delfiner hans nya favoritdjur! Han funderar verkligen en massa och det är kul att höra hur han resonerar och tänker!

Han lär ju få lite praktiska saker som lite kläder vilket han inte önskar sig och annat som en mamma och pappa kan tycka att en liten femåring kan behöva, men det behöver vi ju knappast skriva ner. Nu var ju det roliga att se vad han kunde vilja ha och det blev ju en lista till slut. Tänk att för fem år sedan så hade jag världens mage, förlossningsskräck big time och påbörjad havandeskapsförgiftning utan att fatta det. Då visste vi inte att finaste Widar skulle komma till oss!
Widars önskelista

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar