torsdag 7 april 2011

Fuktskada...hatar

så här ser det ut när
man river upp taket

Kul, i onsdags morse fick vi besked om att fläckarna i taket i köket mycket riktigt är en fuktskada så nu är hantverkarna inbokade till på tisdag. Jag bara orkar int emed sån här skit. I måndags såg vi fläckar i kökstaket och Matte bröt upp lite, men såg inga läckande rör. 

längst in är det fukt så klart
Vår hustomte/vaktis i föreningen kom ut med diverse instrument som visade på en massa fukt där det inte ska vara fukt och i onsdags så var försäkringsbolagets folk ute. Så å vad kul! Nu måste delar av kökstaket rivas ner, fuktskadan finns mellan vårt tak och grannens golv och det är oklart varifrån.

 Visserligen täcker föreningens försäkring och vår försäkring allt utom självrisk, men det är allt bök. Det ska rivas ner och rivas ut, fixas, lagas och målas och jag bara orkar inte med allt stök som kommer att bli. Dessutom krånglar diskmaskinen så den är väl på upphällningen och kylen och frysen verkar allt annat än glada. Jag hatar att behöva lägga pengar på sånt här.

Sa jag att jag ville åka bort, att vi sparar för att resa, inte renovera i någon form just nu....ser ni hur skattepengarna seglar ut genom fönstret???Dessutom jäklas HTPC:n så vi behöver köpa en ny alt nya delar...cash mina vänner, cash...sa jag förresten att vi lever på Mattes lön, sjukpenning och föräldrapenning...inte fett alls.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar