fredag 8 april 2011

Idag, begravning, bouppteckning, sorg och tårar

Blir inte kul att gå upp om några timmar och möte en av de tyngre dagarna i mitt liv. Allt allvar, all sorg, allt som varit och aldrig mer kommer igen. Idag är det begravning, för drygt ett år sedan begravdes min farfar på samma plats.

Jag tyckte det var oerhört jobbigt och att ta farväl av Ragnar idag kommer vara ännu värre. Det är en märklig situation, hur man tar farväl av någon man både kände och inte kände och hur man tar farväl av något som skulle blivit så mycket mer.

Jag vet inte vad eller om jag kommer skriva mer under dagen. Om det blir tyst eller om jag skriver av mig här. Jag är milt sagt orolig och ledsen, tom och ledsen och så oerhört trött. Trött, trött och trött. Men kan jag sova? Nope...

Dagen kommer börja med frukost i Västerås, sedan bil till Örebro, bouppteckning, lunch om man nu kan äta, Widar måste ju äta. Sedan begravning och minnesstund på eftermiddagen. Efter det lär man vara helt slut så vi lär åka hem till några goa vänner och sedan sover vi i Örebro för att på lördagen röjja lite. På lördag drar vi hem till vårt fuktskadade kök och på söndag ska jag försöka ta en liten paus.

Just nu försöker jag få John Blund att komma hit för alla andra i huset sover. Bara jag som är vaken...messar med en kompis, alltid nåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar