måndag 4 april 2011

Jehovas vittnen och Widars skrik

Vid lunch idag hade jag och Widar en sovstund. Plötsligt ringde det på dörren och vi studsar upp för att öppna då det sällan ringer på dörren och gör det det så är det antingen postis med paket eller någon go kompis eller brorsan.

Dock, två gånger om året är det Jehovas vittnen och så var det idag. Jag öppnar och de presenterar sig och när de talar om att de kommer från Jehovas vittnen börjar Widar fullständigt gallskrika.

Alltså gallskrika rakt i ansiktet på den äldre farbrorn från Jehovas vittnen. Farbrorn sträckte fram en broschyr som Widar knep och slängde på golvet och sedan fortsatte han att skrika.

Farbrorn sa att han ville berätta om mötet som broschyren gällde, men jag sa att de nog gjorde bäst i att gå vilket de gjorde. Men de lyckades tydligen lämna sin broschyr ändå...Men jisses, Widar gillade inte alls Jehovas farbrorn och när vi stängt och de gått så vart han lugn och glad igen...haha

2 kommentarer:

  1. Tokskåningen4 april 2011 21:48

    Satan vad effektivt med Widar i famnen :)

    SvaraRadera
  2. Ha ha, han känner väl av vilka människor han vill umgås med och vilka han ogillar. Synd att inte vuxna människor kan vara lika ärliga, med en gång. Fast kanske inte skulle funka om vi gallskrek rätt i fejan på den vi instinktivt ogillar. :P

    SvaraRadera