måndag 23 januari 2012

Äggbus med moster

Buskillen

med busmoster Ronija

som kastar ägg till Widars
förtjusning

kolla kroppsspråket

I helgen har en av Widars favvopersoner varit här, moster Ronija! Ronija är en busmoster och det älskar Widar. Hela veckan har han gått runt och gjort ägget på sig själv, en kittlingslek där man lossas krossa ett ägg som rinner ner för ryggen och utmed kroppen. Rörelserna gör man med fingrarna och det kittlas vansinnigt och är väldigt populärt.

Således hann Ronija knappt hit innan hon fick göra ägget och leka med Widar. De kom på en ny lek på lördagsmorgonen då de jonglerade med ägg till Widars förtjusning.
grimarser och kramar
Förutom busa med Widar hann vi besöka hennes nya praktikplats, hon pluggar till florist och är skitduktig! Vi hann med en massa shopping, fika mys och en massa snack.

Hoppas så att hennes planer på att flytta hit går i lås under sommaren, hon behöver bara fixa jobb och lägenhet och det är ju en piece of cake i göteborg, hm... Men har ni lägenhet och ett floristjobb i götet så hör av er! 

På lördagkvällen var hon dessutom barnvakt så jag och Matte kunde gå på bio, ett alltför sällan utnyttjat nöje nu för tiden. Vi såg nya Sherlock Holmes och den var helt ok, lite rolig då och då och det är inte fel!

Vi saknar dig redan Ronija, kom snart tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar