onsdag 11 januari 2012

Skitdag

Pestig skitdag som börjar med att jag övertagit Widars förkylning och huvudvärk. Därav inte sagt att Widar är frisk, nope, han är en ledsen överförkyld åring som vill krypa in i min kropp, vilket resulterar i att mamman skriker aj stup i kvarten. Inte lätt att vara liten och sjuk ju. Tur att Matte är pigg iallafall.

Humöret mitt är skit och inte blir det bättre av deprimerande mail rörande jobbansökningar och feedback på saker som jag tagit tag i, men som inte gått vägen. Sedan ligger gårdagens myndighetssamtal i bakhuvudet, kommer ett eget inlägg, var för irriterad igår för att skriva något konstruktivt.

Sedan ligger oro för dagiset  i kroppen och förvånansvärt en seperationsångest över att snart lämna Spiragruppen som varit vår struktur. Röran i huvudet är enorm, kanske därför det värker så. Sen ligger besvikelsen över den inställda nya zeelandresan och spökar, är så ledsen över att den inte blir av. Svårt att komma över. Svårt att hitta något att se fram emot liksom. Mest meningslös skit som aldrig blir rolig liksom. Måste ju få ordning på det här eller hur?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar