fredag 28 november 2014

lite adventsfix

Efter en hel del snack i veckan så hämtade Matte upp ena jullådan ikväll och Widar var seriöst exalterad över att få hjälpa till att hänga upp sin utvalda julstjärna. Det syns inte på bilderna eftersom liten vägrar le på bilder såvida han inte får räcka ut tungan...Så även om han ser gravallvarlig och stundtals uttråkad på bilderna så var det ett annat läge bortom kameran.

Tex så ville han väldigt gärna ha upp tavlan med jingle bells som han håller i även om han på bilden inte ser det minsta glad ut. Upp kom iallafall lite stjärnor, pyntet får dröja. Framför allt måste vi städa lite innan man kan plocka fram en massa jultjafs. Blir nog inte så mycket mer än julstjärnor, adventsljus, julkalendern och småtomtar i år.

Ska ha lite julbak och lite julpyssel framöver och lite paketinslagning, men resten spar vi nog till julen med syrran och hennes familj. Är inte mycket för julen överhuvudtaget så det som blir är mest för liten! Han gillar ju att pyssla och fixa och allt vad ljus heter. I allafall så länge han får vara med och sätta upp och fram dem!
en busbild hann vi med

innan liten tog sig an att veckla upp ena
adventsstjärnan

lite entusiasm kan man ana här. Den rödrosaoranga stjärnan har
Widar valt ut till sig själv och den hänger nu i hans rum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar