tisdag 6 november 2012

Tisdagsgråhet, middag och val

Grå tisdag, men är på väg upp ur förkylningsträsket och ikväll får vi middag hos syrran! Gillar verkligen det här att kunna byta middagar med varandra. Blev lite less när jag fick veta att jobbet jag tänkte söka kommer man internrekrytera till. Hoppas på att det ska komma nya tjänster efter årsskiftet.

Hade tänkt hitta något jobb utan myndighetsutövning en period. Har jobbat flera år med det och skulle vilja få möjlighet att jobba mer med behandling igen, men shit vad dåligt det är med sådana tjänster. Helst skulle jag vilja få återgå till case management arbetet, tycker det finns så många fördelar med det. Både för klienten, nätverket och för de som arbetar med klienten. Nåja, ska väl komma i fas nån dag. Har blivit många erfarenheter rikare i alla fall.

Ikväll håller vi lite koll på valet i USA, skräms av att människor kan rösta på Romney. Senast i morse hörde jag nån amerikan som sa att alla kan lyckas om de vill, om man inte lyckas så har man inte försökt eller vill inte. Bland annat handlade det om försäkringssystemet osv. Man måste vara blind om man går runt och tycker att de som farit illa av olika orsaker bara inte vill lyckas. Märkligt. Så olika människor tänker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar