måndag 31 december 2012

Sista dagen

Årets sista dag och ute regnar det och inne är det förkylning som gäller. Eller ja resterna av förkylning så jämfört med år med halsfluss, kräksjukor och annat otyg så är vi ju typ friska!Firar gör vi i Göteborg i år. Vi ska hem till goa vänner för middag, barnbus och fyrverkerier om dessa inte regnar bort.

Jag har fixat en chokladcheesecake med hemmagjord hallonsås och färska hallon, kommer bli super. Bubbel och annat är klart och jag hoppas på att skåla ut ett 2012 som jag aldrig mer vill ha tillbaka. Hoppas innerligt att 2013 blir ett år som innebär en massa roliga saker eller åtminstone lite mer än det som är. Livet måste vara mer av positiva saker än det varit om man ska orka leva det.

Widar hoppas nog mest på ett snickarår, han har inte slutat snickra sedan han fick sina snickarsaker i julas. Just nu bygger han på något till kissekatterna. Han tittar på ritningarna som följer med, bestämmer sig för något och sedan bygger han något som förvisso inte liknar ritningarna, men han är vansinnigt stolt över sina hus till katterna och annat. Undrar om han kommer fortsätta snickra?

En av de riktigt bra sakerna i år är nog att Widar fick sin operation och nu har normal hörsel vilket gjort att hans tal kommit igång. Det kommer nya ord och meningar hela tiden och det är verkligen så himla coolt! Han har lärt sig så mycket under året och han växer så himla fort. Hoppas innerligt att alla får vara friska och leva nästa år, är oerhört trött på sjukdomar och sorgliga dödsbesked och sånt.

Nu ska jag gå och fixa lite så hörs vi.Ha en underbar nyår!
hoppas att årets GP fyrverkeri blir så här tjusigt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar