onsdag 29 januari 2014

tidig morgon


Vaknade halv fyra i morse, fast i en av alla mardrömmar som jagat mig de sista veckorna. Fattar inte varför jag inte bara kan få sova lugnt och vakna utvilad. Men tydligen är det en vanlig effekt av några av medicinerna, att man får kraftiga drömmar och vanligen mardrömmar.

Varför kan man inte bara drömma fina drömmar och vakna boostad istället för genomsvett med bultande hjärta och med andan i halsen?

Gick i allafall upp, gick inte att sova vidare så nu har jag hunnit kolla på all skönans skitprogram på tv:n och slösurfa innan Widar vaknar och ska till dagis. Kollade ut genom fönstret och det har minsann snöat i natt också. För en vecka sedan badade vi i havet och poolen och levde i ett soligt och varmt Thailand.

Idag ser jag fram emot att dra Widar i pulka till dagis medan jag svär över att mina termobyxor är inlåsta i källarförrådet och nyckeln till förrådet sitter på sambons nyckelknippa vilken befinner sig i Lund där sambon jobbar för tillfället....Man kan bli galen för mindre...Sedan är det psykologsamtal samt blodtryckskontroll innan jag hämtar liten från dagis.

I eftermiddag kommer Matte hem och ikväll är det ridning på schemat. Kan bli en hygglig dag om jag bortser från yrseln och ångesten som gör oron i kroppen enorm. Funderar en himla massa över vad jag vill, behöver, borde, hoppas osv. Funderar på jobb, ekonomi, utbildning, livsfrågor och hur jag ska få ihop allt så att jag äntligen kommer i fas med vardagen och måendet. 2014 måste bli ett vettigare år för jag vägrar ha det som det varit de sista åren. Har sökt flera jobb och på fredag bli det möte med AF. Är trött på AF aktiviteterna och hoppas innerligt på jobbnapp. Men nu ska jag få på mig lite kläder och väcka liten. Ha det gott därute i kylan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar