onsdag 29 februari 2012

En vanlig vårdag i götet

Buskillen

Så här fint var det när vi gick
till förskolan
Vi provade ut lite
vårskor, gula
basketkängor var en
favorit
 En vanlig onsdag i götet. Widar busade på morgonen och sen gick vi till förskolan och då började gråten som varade till jag hämtade honom. Då blev han glad igen och roade sig med att gå en meter och slänga sig på knä ca 30 ggr på vägen hem. Undrade om han inte fick ont i knäna, men han bara skrattade och gjorde om det igen. Skum lek.

Vi letade gråsuggor och luktade på snödropparna inne på gården och njöt av att vara ute i solen. Idag har det verkligen känts som vår och jag och Widar la oss på marken vid pulkbacken och lyssnade på fåglarna och kollade på himmelen. Vi gjorde det mycket i höstas, låg på rygg och kollade på löven, molnen och himmelen, så mysigt och tydligen kom Widar ihåg det.

Vi har också kollat på lite vårkläder och skor. Basketkängor i gult fick tummen upp av Widar, gummistövlarna skrek han åt och en snygg vårjacka slängde han i golvet...Väl hemma blev det duplolek och annat bus och när Matte kom hem så hjälpte Widar till att laga lasangette medan jag sorterade kläder till barnmarknaden som är om ett par veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar