tisdag 28 februari 2012

Introducerar Babezillan


 Vad tror ni har hänt mellan dessa båda bilder? Tidsmässigt så är det bara sekunder emellan och Widar har inte ramlat eller skadat sig på något sätt.
Jo, jag sa; nej, det är mammas mobil....
Detta svar innebär att en glad kille på 2 sekunder släpper fram sin okontrollerade kraft och förvandlas till en Babezilla...

Babezillor är ungefär som Bridezillas, men mindre i storleken och helt okontrollerade...Man skulle kunna tro att jag i detta ögonblick förstört hela hans liv för tid och evighet, hm ja antagligen upplevde han det så när mamma sa...nej....För er som blir oroliga kan jag säga, att nej, han gråter inte, det kommer inte en tår, men han tar i för kung och fosterland och kan härda ut läääänge. 

Nästan beundransvärt om det inte var så att man får bryt av det och dessutom måste vara en förälder som säger nej istället för att bara ge honom det han vill ha och som dessutom skulle få honom glad igen. Hm, anar att vi kommer träffa babezillan i många varianter framöver...hua. 

Ibland när han får sina bryt kan man inte låta bli att le, men man får gömma leendet för han blir ännu argare om han ser det. Andra gånger så tycker man verkligen synd om honom, det är inte lätt att vara liten. Kruxet är att om man vill trösta i såna lägen så blir han oftast skitarg, stampar med foten, skriker, blänger och springer iväg...Inte lätt att vara i en känslostorm.

1 kommentar: