måndag 16 juli 2012

Åker tåg

Sitter på ett trögt sj tåg till Västerås. Var dum nog att lägga pengar på en första klass kupe bara för att hamna i den varmaste minsta lilla fullpackade kupen ever. Så kasst. Trodde man skulle få lite mer space med 1a klass. Som tur är skilde det bara 20 spänn och efter en del inloggningsstrul så funkar iallafall internet. Trögt som attan, men man får ta det som bjuds.


Åker igenom ett grönt molnigt sommarsverige och kan konstatera att SJs tv reklam är fejk. Det är inte på långa vägar så lugnt och tyst som på reklamen....borde inte det kallas falsk marknadsföring? Vi kommer dessutom bli sena på grund av spårfel och spårarbete.

Men, men vad gör man inte för att få träffa fina sambon och lilla goingen Widar! Tänk att man kan sakna någon så innerligt, så fysiskt att det känns i hela kroppen. Ändå har jag haft ett par bra dagar förutom migränen som dessvärre hänger kvar i ena sidan av huvudet. Nåja, bara ett par timmar kvar i värmeslagskupen...och ja tåget är fullt så det är inte bara att byta plats precis...och naturligtvis så åker åksjuka jag bak och fram, varför får man alltid en sån plats? Jaja, jag vet ett i-landsproblem, borde inte gnälla suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar