tisdag 31 juli 2012

Sista juli

Solen lysen från en blå himmel, det är sista juli och sommaren går onekligen mot sitt slut. Men man kan ju undra om sommaren kom överhuvudtaget?!Ingen större värme i havet precis och det har varit dåligt med soliga varma picnicdagar och i det här hushållet lyser de brunbrända benen med sin frånvaro. Svensk sommar i sitt essä.

Idag är det iallafall sol och jag och Widar ska till fina Kristina och träffa hennes lille Axel! Får se om Widar fortsätter dissa bebisar eller om Axel kan vinna ett visst gillande. Å andra sidan tror jag deras akvarium kommer dra vinstlotten!

fina lilla Molly
Skulle fått mysigt kompisfamiljbesök idag, men bästa vännen ligger på sjukhus sedan ett dygn tillbaka. Allvarligt och läskigt. Var en absurd dag igår då folk ringde och berättade att de var på sjukhus av olika anledningar. Även finaste lilla kusin Molly är på sjukhus efter ett krampanfall och ambulansfärd. Det är som att allt händer på en gång. Hoppas på att det inte ska vara något riktigt allvarligt. Verkar som att elaka virus ligger bakom alla dessa sjukhusvistelser. Så idag går jag omkring och oroar mig och ringer och försöker veta hur det går med nära och kära.

Nu ska vi fixa i ordning oss och gå ut! Om någon har bra tips på hur man får en tvååring att bli blöjfri så mottages dessa tacksamt. Lillkillen är jättebra på att säga till när han behöver byta blöjan, grejen är att vi vill att han ska säga till innan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar