fredag 4 januari 2013

Fredag och sjukan är här igen

Idag har liten varit väldigt liten och ynklig. Efter att ha börjat morgonen med kräkningar och många tårar blev det soff- och sänghäng tillsammans med böcker, lite snickeri, filmtittande, vi har sett många avsnitt av shaun och framåt kvällen äntligen lite mat.

Verkar tack och lov inte vara vinterkräksjukan eftersom han piggnat till och jag och Matte är fortfarande ok. Orkar inte med magsjuka och sån skit och stackars Widar avskyr att kräkas. Han gråter så tårarna sprutar.  Tårarna kom också när han skulle snickra och inte orkade. Då ville han att vi skulle snickra och när det blev fel så grät han.

Så ja, vi har mest legat idag och nu sover han. Avskyr kräkningar och sånt, känns som om man hela tiden ska bli illamående själv. Är precis som när folk pratar om fästingar eller löss, på en gång känns det ju som om det kryper på en. Äckligt.

Så fredagen blev inte som tänkt, kompisfikan med höggravida U, blev inställd, vem vill föda barn och ha magsjuka samtidigt liksom och andra planer skipades. Har varit toktrött själv också efter några nätters sömnlöshet. Sov i natt, men tröttheten sitter i.Så ikväll blir det nog tidigt med förhoppning om att John Blund tittar in. Han får ju lite hjälp på traven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar