tisdag 5 juni 2012

Disputationsfest och glädjen var stor!

Festen hölls i en mysig lokal
på Stadshotellet

italiensk buffe och massa vänner,
kollegor, familj och släkt
 I fredags efter disputationen blev det fest som sig bör! Den nya doktorn hyllades med tal, presenter, blommor och bus på Västerås stadshotell! Ett femtiotal gäster och en underbart god italiensk buffe förgyllde onekligen kvällen!
Stolta dottern Livia hjälpte
till med presenterna

mycket blommor och whiskey
blev det

Både Felix och Livia var med och ett av de sötaste inslagen var när de stolt lämnade rosor och grattade sin pappa. Sedan hjälpte Livia till med presentöppningen och det behövdes då Andreas höll på att missa paket.
en stolt doktor med sina polare

fler paket
Det är kul för genom åren har vi träffat flera av deras vänner från Sala och Västerås så när det är festligheter så blir det en massa snack och bus vilket klart lättar upp något som annars kan bli lite stelt. Var dessutom kul med de korta och roliga tal som hölls på svenska och engelska. Många av Andreas kollegor är från utlandet så engelskan hördes hela kvällen.
barnhörnan bjöd på godis,
film och lek. Väldigt uppskattat
av Livia och brorsan Felix

jag och fina sambon Matte
 Livia och Felix gillade sin barnhörna och var otroligt duktiga till de, deras mamma och jag åkte hem vid elva. Då somnade småttingarna i bilen. På stadshotellet fortgick festen så det var slitna killar som kom hem under natten.
jag och doktorn

doktorn och doktorinnan med
 Åsa i bakgrunden 

barnen försökte rymma

doktorinnan var busig och
 stolt!
 Men de var förvånansvärt pigga dagen efter! Tur det eftersom jag och Matte skulle hämta Widar som sovit över hos farmor i Sala.
så här glad var Andreas dan efter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar