torsdag 28 november 2013

Lördagskväll eller be afraid, be very afraid

lördagsgodis och Widar som bara äter geishachoklad
var väldigt skeptisk till Wilmas olika gotter
Lördagskvällen spenderades med två glada barn som fann varandra helt! Widar och Wilma funkade galet bra ihop, inget bråk och tjafs, inte ens då Wilma ville låna Widars älskade skruvdragare och sågar. de byggde, snickrade, pysslade, målade, pärlade och sprang runt med stora kisse och vovven och orsakade en massa skratt. Lite extra kickade blev de av en stunds lördagsgodis och fåret shaun matine.
Widar i sin fina Me&I tröja som jag verkligen gillar

Widar med en favvoleksak
Det är så himla schysst att de nu kommit upp i en ålder då de kan leka, fantisera och busa själv. Widar var hur gullig som helst och frågade då och då "hur går det Wilma?" och "vad tycker du Wilma?". Ibland blir jag helt stum när jag hör hur himla go och duktig han är. Fanns ju en tid när vi inte kunde gå till lekparken eller öppna förskolan för att han slog till andra barn. Han brukade säga nej eller stopp när andra barn tog nåt som var hans och om de inte genast gav tillbaka saken så slog han till dem...Fort gick det dessutom.

När han var ännu mindre var det tvärtom, då fick han jämt smällar av andra barn och vågade inte ta tillbaka saker som andra tog. Nu kan han visserligen få bryt, helt förståeligt när andra vill ta/låna det han har, men han hanterar det ofta bra när vi visar att man får låna och låna ut till varandra. Älskade lillunge.
be afraid, be very afraid...2 vildbasar med sina skruvdragare

superstarka Wilma
Men ni kan tro att de här två stod för majoriteten av energin under helgen, tänk om man själv kunde fara runt så och ändå vara pigg och glad och orka lite till!
målartajm

dags att pärla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar