onsdag 21 mars 2012

Systrar och kusiner

Titta Mumin flyger! Widar
och Ronija busar

Widar är inte glad i att sitta
bredvid kusin Molly
Vi har syskon och kusinbus i Göteborg just nu och det är både mysigt och rörigt. Kan verkligen önska att vi hade hus och trädgård, men men...Ronija kom i söndags och igår hämtade jag syrran och hennes dotter Molly som flög in från Gotland. Mellan Molly och Widar skiljer det ett år och två dagar och Molly tycker Widar är väldigt spännande. Hon tycker även att hans leksaker är väldigt spännande vilket Widar inte tycker är lika kul.  
Men Molly gillar Widar

Micka, Molly och
Widar som är på väg ur bild
I går blev han helt svart i ögonen och stenblängde på Molly när hon tog hans nya favoritleksak, en gul flaska....Han tog tillbaka den och stod sedan och blängde på Molly en lång stund. Såg väldigt roligt ut, men Widar var seriöst sur på Molly. Men de hinner också leka lite och Widar visar gärna en massa saker för Molly, hur man gör osv. Ser så kul ut! Så synd att vi ses så sällan. Men det är ju ett antal mil och timmars resa till och från Gotland. 
Så här påkommen ser man ut
när man smitit ut i köket

Matmys a la Molly
Molly myser hos mamma
 Kusinerna är inte så lika förutom att de är busiga och skvätter mat överallt. Ska bli så roligt och se hur det blir med dem när de växer upp. Båda gillar dessutom moster Ronija som är en riktig busmoster.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar