tisdag 6 mars 2012

Tisdag, feeling blue

Vet inte om det är tröttheten efter allt igår eller om det bara är deppen. Men idag känns allt bara så meningslöst och ledsamt. Blev inte bättre av att Widar skrek förtvivlat vid lämningen, kan bara hoppas att hans dag ändå blir bra.

Har en massa saker jag borde göra, men jag orkar inte, vill inte, ser ingen mening i det. Avbokade träningen, vill inte göra någonting, kan inte sova, inte hungrig, bara meningslös skit. Tänker på att det snart är ett år sen R dog i cancer, på allt annat som aldrig blev.

Så många tankar i huvudet och de är inte positiva. Kan inte låta bli att undra vad som är meningen med att leva egentligen? Det mesta blir ju bara skit ju. Det är svårt att hitta kraften och orken då. Men längtar till jag kan hämta tossevossen i eftermiddag och sen kom en kompis över. Är nog bra att inte bara sitta och grunna på all skit. Men det är märkligt hur en känsla kan sprida sig fysiskt i kroppen, hur den kan ta över en, suck. Varför finns det inte ctrl+alt+delete för människor också? Funkar ju fint på datorer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar