måndag 28 maj 2012

Bus med farfar

hela helgen har Matte, Widar, Tonny
och Per byggt altan. Widar älskade det!
Sedan kan man ju mäta
sig med tumstocken



självklart måste farfars
klocka kollas, både Widar
och Tonny gillar ju tick tack

Sedan skulle klockorna ritas av
 I helgen har Mattes pappa varit nere. De har byggt på föreningens altan tillsammans med grannen Per och stoltaste byggaren Widar!

Widar har mätt, pekat, grävt, hållit i borrmaskinen, sopat, burit, tittat och varit helt fascinerad. Han är oerhört stolt och lycklig när han får hjälpa till med sådana stora och viktiga saker. Dock kunde han inte hänga på bygget hela tiden eftersom hans hjälp ibland blir både tokig och farlig så under dagarna har han och jag varit i parken och haft lekdejter.
inte lätt att gå på ett
bygge...

Widar skötte stolt
gårdsstädningen

och medan vi grillade
på kvällen myste Widar
hos farfar
Förutom byggandet så har Widar kört ordentligt med farfar från morgon till kväll. Farfar ska leka, bära, rita, busa, kramas, rita mm och Widar jagade på honom redan vid frukost. Det är härligt att se dem tillsammans, de har sina egna lekar trots att de ses så sällan. Ibland är det alldeles för långt mellan Widar och hans släkt. (bilderna är klickbara som vanligt)

1 kommentar:

  1. Hej Bea,
    så kul att ha en gemensam altan. Och så fint att alla får hjälpa till om de så vill. Visste du att Byggla har en altantävling där vinnaren får 10 000 på Byggmax? Denna altan borde delta! Bara maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Är du intresserad av att lägga upp ett projekt på Byggla får du en liten present. Hör av dig! :)
    /Vendela

    SvaraRadera