måndag 10 september 2012

Dagis, vattkoppsparty och lite lugn och ro

Idag fick Widar knata iväg till förskolan igen och även om han igår sa nej till dagis så var det lek med kompisarna i sandlådan som gällde när jag lämnade honom.

Ni kan inte ana vad det känns bra att kunna lämna honom efter en vecka hemma och han ger mig en kram och går sen och leker i sanden med de andra barnen. Han vinkar lite när jag går, men inga tårar, inget sånt. Han har blivit stor, min lilla kille!

Nu hoppas vi att han får vara hyggligt frisk och kan få ut mer bus på dagis när han hör bättre! Visserligen är han redan förkyld igen, men det är ju alla dagisbarn hela tiden känns det som.

Bara vi slipper hosta, feber och magsjukor, å löss och annan skit som går. Å andra sidan så önskar alla sig vattkoppor så jag antar att vi gör det med. Man kan tydligen ha vattkoppsparty...mm ni läste rätt, vattkoppsparty...herre jisses, det fanns inte när jag var liten!

Så nu kollar jag lite jobb på datorn, fräschar upp cv:t, hör grannens baby skrika, sorterar ut kläder till barnmarknaden och gör mindfulnessövningar, eller ja försöker iallafall. Har dessutom lagt upp en höstlåtlista på spotify och ibland är det skönaste som finns att ligga på golvet och bara lyssna på några favvolåtar i lugn och ro! Blir sällan nu för tiden dock.

1 kommentar:

  1. Hör gärna av dig om du hör någon som ska ha ett vattkoppsparty! Vi på SVT nyheter skulle gärna vilja göra ett inslag på detta:) Mvh karin.axelsdotter-olsson@svt.se

    SvaraRadera