fredag 7 september 2012

Fredagstankar

Vaknade av Widars morgongallskrik kvart i sju morse. Mindre roligt för alla, Widar vill absolut inte somna om. Han vill alltid gå upp när han vaknar, samma på natten då han lätt kan bli asförbannad när vi säger att det är natten och att han ska lägga sig igen. Det är ok att gå upp på morgonen, men inte halv tre på natten.

Hur som, jag har huvudvärk, men Widar verkar hyggligt pigg idag. Matte jobbar halvdag och efter det blir det lite olika Widargrejer.Tror vi ska avsluta med en tur tull dinosaurieutställningen på Universeum beroende på hur Widar mår och vad han orkar.

Men det är attan vad barn verkar repa sig fort. Det har dessutom slutat komma blod ur öron och näsan och när han hostar. Har varit rätt äckligt och stundtals har han nog haft ont. Han har ju smärtstillande, men han verkar bättre och bättre. Kruxet är att han blir vansinnigt rastlös och då blir humöret därefter. Igår fick han vara ute på gården och snickra och det var nästan omöjligt att få honom att gå in igen. Är oerhört skönt att det är gjort nu och att om inget uppstår så är det bara återbesök kvar och förhoppningsvis så slipper vi fler operationer!

Fredag och vi ser fram emot en helg med bebisbesök, middagar, garderobsrensning inför barnmarknader och förhoppningsvis massor av sömn. Är trött som bara den. Undrar om jag någonsin kommer bli pigg? Jag är lika trött som 37-åring som jag var som 36-åring, bra eller dåligt? hm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar