lördag 15 mars 2014

15/100: Lördagmorgon

trött så trött
Lördagmorgon efter en natt full av mardrömmar och uppvak. Så genomtrött vilket inte är bra eftersom jag jobbar som fältare idag och alltså jobbar mellan 14-01. Jag är redan trött liksom. Inte bra alls. Men det reder sig, är ju van att vara vaken och trött.

Ute lyser solen och av den galna stormen märks föga. Var en del regn och rusk i går kväll, men inte värre än så. Skönt att det inte blev så illa och att vädret är ok när vi ska gå runt på stan och jobba.

Idag blir det en lugn förmiddag, jag ska slöa och sy lite och Widar och Matte ska till Bauhaus och köpa lite grejer de behöver för att bygga Mattes ölbackar. Matte håller ju på att brygga egen ale och vill ha en schysst träback att ha ölen i. Som jag sagt tidigare, vi behöver ett hus med utrymme och uthus för att hysa våra hobbies.

Behöver få fast jobb så vi kan få lån, för det lär inte räcka med att sälja vår lägenhet även om vi hoppas på en viss värdeökning i den. Det är mycket att ha koll på innan man kan köpa hus och trots att båda jobbar helt ok så har man ändå inte råd att köpa ett vettigt hus med trädgård i götet. Det mesta är svindyrt hur man än gör. Rätt ledsamt liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar