torsdag 13 mars 2014

tungt

Det är skumt hur man kan ha en bra dag på jobbet och en go kväll med liten och ändå känna sig så låg att man tappar fokus. En del beror det ju på att jag sovit alldeles för lite på sistone.

Att ständigt vakna och inte kunna somna ger onekligen en sömnbrist som påverkar orken och humöret. Vet inte riktigt hur jag ska få ordning på det för jag har medicin och är trött och hinner dessutom med två promenader dagligen och en del annat och likförbannat är jag tillbaka i minimalt med sömn.


Börjar känna mig lite mer bekväm i jobbet och i förmiddags hade jag ett riktigt bra samtal med en brukare som jag inte fått kontakt med innan och den känslan när man når någon, åtminstone för en stund är rätt häftig så det har varit en bra dag. Så det är inte jobbet som rör till huvudet.

Hämtade Widar efter jobbet och möttes av en go kille som visade mig sina uppfinningar, bl.a. hade han byggt en automatisk kratta genom att sammanfoga två krattor och hittat på en start och stänga av knapp och som hade massor att berätta medan vi gick hem. Resten av kvällen har han varit en go kille och vi har haft lite mys medan Matte är på after workcurling och middag med jobbet. Japp du läste rätt, de skulle testa curling, det kan man kalla after work ;) Kanske vore något att testa!

Nu sover liten och jag har hunnit kolla lite bloggar och lite tv, bla Berg och Meltzer i Amerika som tyvärr inte var lika bra som jag hoppats. Känner mig mest less och med den där tunga meningslöshetskänslan som sprider sig i mig. Skumt för jag har egentligen inte något att klaga på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar