torsdag 27 mars 2014

Deklarerat

min deklaration gick bättre än Nemis
Kollade igenom min deklaration på nätet och jag får tillbaka på skatten tack och lov. Tänk vad smidigt det är med e-legitimation! Man kollar igenom allt, gör någon justering och signerar och sedan är det klart. Kan i och för sig sakna att lämna in en papperversion på sista dagen vid skatteverket, det var lite speciellt att göra det tillsammans med alla andra som var ute i sista minuten.

Fick dessutom lön idag, första lönen på tre år och det var så himla gott att se siffrorna på kontot. Ingen superlön, men det är lön och slår lätt a-kassa och försäkringskassan. Har betalt räkningar och terminens sista ridlektioner. En dyr hobby, men det är så värt det. Men det hade varit bra om det var billigare, men nu är det som det är och med lön blir det lättare att unna sig det.

Hatar verkligen att vara förkyld, feberfrossa, halsont och världens surr i huvudet och inte kan jag sova bort det. Kan inte sova när jag är sjuk och man får ont i ryggen av att ligga i soffan och kolla på meningslösa tv-program. Orkar inte läsa och samtidigt så kryper det i hela kroppen. Huvudvärken blir inte mindre av jepparna utanför fönstret. De bankar, gapar och håller på, men inget verkar ju bli gjort och sedan tar de lunchpaus och den verkar vara lååång...

1 kommentar: