söndag 20 februari 2011

Sömn? ja i ett annat liv

Vi får verkligen äta upp att Widar hade några hyggligt lugna sömnnätter i början på veckan. Nu är vi tillbaka i totalt kaos. Ständiga uppvaknanden, skrik, mardrömmar, snurra upp och ner i sängen, gnyenden och direkt klagning på att vi inte går upp vid fyra på morgonen.

Så söndagsmorgonen består av två aströtta vuxna och en trött gnällig bebis som har glömt hur man rör sig på egen hand. Han ligger och gör Anja Perssons sälen utan att komma någonstans och det innebär kinkig arg och mycket gnällig bebis...

I går kväll ålade han runt hela vardagsrummet, satte sig upp och gick utmed bordet. Nu på morgonen är han en orörlig klump som ligger på magen med flaxande ben och armar och inte ens kan vända sig och skriker över detta. Lite komiskt om det inte vore för att han låter som en åsna...

Men så blir det utan sömn. Ska kolla i den där utvecklingsboken för han är väl lost i nån fas igen, för helt plötsligt har han blivit alldeles tossig igen.

Ute är det sol, klarblå himmel och tolv minus, hualigen. Jag har så ont i bäckenet efter gårdagens promenad att jag haltar som när jag väntade Widar. Gör tokont att gå och flytta högerbenet. Vissa dagar är det helt vansinnigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar