måndag 30 april 2012

Fira Valborg i Göteborg

Tanken för idag var att kolla in kortegen och sedan dra till Slottskogen för grillning, bus, häxor och Valborgsbrasa. men med tanke på hur jag och Widar mår så är det lite oklart vad vi ska göra och vad vi orkar.

Har varit i Slottskogen tidigare och det brukar vara schysst även om det är mycket folk. Dock blir det lite väl stökigt framåt kvällen/natten.

Var lite sugen på att testa Härlanda eller Galaxens firande, men nu lutar det åt grillning hemma. Huvudet känns som ett getingbo och halsen är inte lycklig. Widars feber är påtaglig trots alvedon och hans snuva är brutalt äcklig.

Men för er som är friska och sugna på lite valborgsfirande i familjestil så kan ni kolla in Göteborgs stads hemsida där tider och program för firandet finns. Kolla här! Är några år sedan man var på festivalborg el firade valborg i Uppsala. Börjar inte denna valborg med champagnefrukost precis...tiderna ändras =)

1 kommentar:

  1. He he, champagnefrukost hade varit fint!
    Grilla hemma låter inte så dumt det heller.
    Kan bara gissa hur knökat det är i Slottskogen.
    Ska ju bli varmt och gott enl väderprognos. :)

    Vi hade tänkt åka till Backa Västergård och även delta i deras lilla sångstyrka, men bonussonen har smittat ner M och det är inget läge för sång. Om ens eldtittande. :(

    Kram och krya på er!
    /Mahlin

    SvaraRadera