tisdag 3 april 2012

Tisdagsliv

Busungen innan
dagislämning

frukostmys vid tulpanerna
fikabus med fina Mahlin









Mellis och någon vill
inte bli fotad



Tisdagen har varit en ok dag får man väl säga egentligen. En kall aprildag. Vi höll på att försova oss och missa dagis efter att Widar varit vaken större delen mellan halv två till fem och sen vid sju igen. Men vi kom iväg och lämningen var lika hemsk som vanligt. Widar gallskriker medan jag går ner för backen, helt hiskeligt.
eftermiddagsbus

pussel är kul

Efter det blev det fika med Mahlin som jag inte träffat på aslänge och helt plötsligt hade vi snackat bort flera timmar och det var dags att hämta Widar. Mahlin hängde med och fick träffa en Widar som var synnerligen sammanbiten och inte alls ville busa med Mahlin.

Men enligt pedagogen hade han haft en ok dag och inte gråtit en massa. Han hade dessutom moffat 3 portioner lasagne, tossungen. Men fatta vilken lisa för en mamma att få höra att lillkillen haft en ok dag och han var inte söndergråten när jag hämtade honom. Det finns hopp!

Hemma blev det bus och mellis innan jag däckade på golvet med frossa och alvedon. Nu är det lite bättre och Widar har äntligen somnat tack vare Mattes läggning! Nu blir det tv och slöande.

1 kommentar:

  1. Nämen gumman, frossa - det ska du väl inte ha!? :(
    Kram och krya på dig och hoppas verkligen att
    1) du får sova hela natten
    2) att lämningen går som en solskensdans

    /M

    SvaraRadera