onsdag 18 april 2012

God (feber) morgon!

Japp, febern är ständigt närvarande i vårt liv, vackert ackompanjerad av snuvan och annat virusotyg...Fick hämta hem Widar från förskolan i går. Möttes av en bleknosad liten kille med feberglansiga ögon och idag har dessutom snuvan kommit tillbaka. Vi tycks aldrig bli friska i den här familjen....

Widar tyckte dock att gårdagens snö var väldigt rolig, jag var desto gladare när den smälte bort. Såg dock på nyheterna att det tydligen ska komma en massa snö på fredag. Jag är seriöst trött på sjukdomar och snö...

Idag blir det en lugn dag hemma. Ska fixa present till syrrans ena lillkille och sedan väntar vi spänt på att hon ska ringa och vara på väg till BB. Hon har fått strikta order om att åka in direkt hon får ont. Förra gången hade hon lite ont vid lunch och Leo föddes i bilen på väg in till BB vid fem på eftermiddagen.

trött feberkille vilar på det kanske inte
mjukaste stället precis...
Min syrra tål smärta lite för bra och är lite för lugn. Jag hade aldrig fixat att föda Widar i bilen och själv fixa allt medan sambon vinkar in ambulansen. Men syrran fixade det och var dessutom lugn, helt otroligt.
Skumt vad människan klarar när hon måste.

För övrigt, nån som har bra tips på lekar och aktiviteter för en febrig kille? Widar är inte barnen som sover när han är sjuk, inte ens när febern ligger nära 40 grader och han tröttnar snabbt på duplo, måla, läsa bok och kolla på baby einstein eller Timmy Lamm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar