fredag 27 april 2012

Fredagen så här långt

En piggare liten kille kom upp och busade i morse och vid åtta drog vi på VIP shopping på HM med föga hopp om att Widar skulle stå ut med detta påhitt. Men han var en pärla och fick inte bryt förren vi var på väg ut ur butiken och det är imponerande.

Hittade en del kul bla en vårjacka till mig, en ettårs present till kusin Molly och lite småsaker till Widar. Dessutom en ny bikini till mig, nu ska vi bara fixa bikinikroppen hm...Brukar sällan hitta bikinis och BH:ar på HM liksom, men nån gång ska man ju ha lite flyt. Får dock bli ett antal pass till på gymmet innan det blir häng på stranden.

Widar är lite piggare och har orkat busa i parken vid domkyrkan, springa på stans gator, leka med tågbanan, åka massor av hiss och busa järnet hemma. Under tiden har hans baciller tagit min hals i besittning och jag känner hur de växer i näsan och halsen, bara hatar känslan. Orkar inte vara mer sjuk ju. Matte verkar dock klara sig bättre, som vanligt. Begriper inte det.

Ikväll blir det lite dvd film och så kommer brorsan och hans tjej över en sväng. Helt ok. Är för trött för något annat. Imorgon blir det klättring och Lisebergspremiär!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar