onsdag 9 februari 2011

Onsdagtrötthet

Widar sover äntligen och det kan bli lite lugnt. Matte har varit hemma och det har behövts. Widar har kinkat och gnällt hela förmiddagen, han är ännu inte ok och jag vaknade akut illamående fem i morse. Skitkul, NOT.

liten fick tag i min
bankdosa, den e sjukt
spännande
Fick ringa kompisen och ställa in tågresan till Undenäs. Vi åker dit på fredag istället och då åker vi hela familjen. Sen blir det en sväng till Örebro och sjukhuset. Pratade med R häromkvällen och han var så låg. Blev så ledsen efteråt. Han såg ingen ljusning och det känns så jävligt. Hörde att jag själv försökte låta positiv och blev så där äckligt överhurtig som jag hatar. Men det är svårt när man är två människor som helst inte vill prata cancer och död. Jag orkar inte tänka på vad som ligger framför oss. Bara glad för varje gång han kan prata med Widar tex.

Idag skulle vi fixat pass, åkt till Undenäs och skrivit på gamla uppgifter, men jag ligger utslagen i soffan. Sån skit. Dessutom absurt tråkigt och jag har huvudvärk som inte förbättras av grannens förbannade hantverkare som håller på att knacka ner grannens badrum. Det ska renoveras förstår ni...Om alla andra renoverar så måste ju grannen det också...Snart är vi väl de enda med orenoverat badrum, ve och fasa.

Nä, ska vila lite så jag orkar busa lite med vår 8 månaders kille sedan! Kram på er där ute och se upp för babybaciller, de är förbannat aggressiva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar