onsdag 26 februari 2014

Människor i färg från lördagens fotopromenad

Vi samlades på Gustaf Adolfs torg i Göteborg vid tolv för att få kartor och ge oss iväg ut på fotopromenaden. Under tiden vi väntade på att komma iväg tilltog regnet och det fina motljus som rått under fredagen var fullständigt bortblåst. Trots det visade det sig i slutändan att vi blev 270 st fotografer som gav oss ut med kameran i högsta hugg för att testa stadsfotografering.
fick med en bild på ett par som vigt sig i stadshuset
 
kolla noga så kan ni ana mobilmotivetser ni, motivet i mobilen och i min kamera?

 

Vi gick en bana med stationer från Gustav Adolfs torg, till Kungstorget, Saluhallen, Brunnsparken, Centralstationen, Kronhusbodarna, Grönsakstorget, Haga och slutligen Järntorget. Vi mötte många människor som undrade vad som försigick och vissa lät sig fotograferas, vissa blev glada, roade, generade medan ett fåtal blev sura, arga och fräste. Detta trots att det är lagligt att fotografera människor i olika miljöer så länge bilderna inte kan uppfattas som kränkande.
 

Sprang på min nuvarande chef som också gillade sådana här saker. Dessvärre hade hon en Nikon och då jag är ett Canonfan så påtalade jag såklart att hon borde byta märke vilket hon inte förstod ;)

gillar den här bilden =)
 

 
 

den här tjejen hade jag velat fota hur mycket som helst
 
 
 2 kommentarer:

  1. om det är kameran som tar så fina bilder så får jag överväga byte...:) jag får nog öva vidare med min kamera!!
    Duktig du är Bea!!

    SvaraRadera
  2. Tack Barbro! Klart det beror på kameran ;) nä skämt å sido, du hade ju också bra bilder!!

    SvaraRadera