söndag 2 februari 2014

Så här bodde vi på The Kib resort &spa

På grund av all väntan vid incheckningen råkade vi bli uppgraderade till en garden villa och det var ju inte fel alls. Nu ser det kanske lite torrt och halvdant ut utanför och det var ju mycket som de höll på att fixa med, men det var toppen att bo nära vattnet och ha en hel villa istället för bara ett rum.
vår villa

på väg till receptionen
 
poolen vid de villor som hade pool access

baksidan av vår villa

Widar och Matte slöar på eftermiddagen
både med teknikprylar
 
På väg till vanliga poolen som låg alldeles ovanför havet

poolen

fotoplats

Baren och uterestaurangen som låg på stranden

frukostrestaurangen

vår säng och Widars extrasäng...hm tyvärr är enda kortet
innan bäddning...jisses

Vi hade ett stort badrum med badkar och en utedusch
Det var en bra vecka på The Kib och det var en bra början på semestern. Vi som tidigare mest rest runt har ju bott på diverse olika billiga ställen så det var nytt att ha så mycket utrymme och diverse finesser, men så kostade det ju också mer än 80 kr per natt. Det var utifrån att vi reser med småbarn allihopa och det här var helt klart en bra nivå på hotellet. Allt finns, det är fräscht och enkelt.

Skaffar vi hus framöver och har utrymme och lite cash så skulle jag gärna vilja ha en relaxavdelning och då tex kunna ha en utedusch att använda på sommaren. Det var väldigt skönt. Men jag höll på att bli abstinent av den absurt dåliga internetuppkopplingen. Det var fritt nät, men funkade nästan ändå aldrig. En annan dålig sak med the kib var att saker och ting kunde gå sönder utan att det blev fixat, mat och drinkar kunde stå hela natten vid poolen och att vissa i personalen inte var särskilt serviceintresserade. Men annars så funkade det mesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar