onsdag 26 februari 2014

Människor i svartvitt från lördagens fotopromenad

Kan inte riktigt skriva om allt hemskt som hänt det sista dygnet, det får bli när vi vet om det stabiliserar sig. Lägger lite fokus på bilderna från lördagens fotopromenad i Göteborg. En tre timmars fotobomb och trots att det blir massor av bilder i inläggen så får jag göra ett par inlägg.

Vi börjar med människor i svartvitt och jag får säga att jag fått blodad tand och kommer jobba på att våga fota människor på stan. Att gå på promenad med andra fotografer var verkligen en pepp och inspiration även om 200 fotografer på en gång var lite många. Blev lättare att komma när nära det glesade ut sig i slutet av de tre timmarna.

Men jag vågade lite mer, fota lite nära när jag inte var ensam om det och testa själva, är inte lätt att fota människor man inte känner nära. Har en del att jobba på...Men om ni inte vill se en massa foton på okända människor får ni hoppa inlägget för många bilder är det och då har jag ändå rensat hårt....Kommer inlägg i färg och miljöer sedan också!
 

 


  

 
  


 
 
 

 


  

 


2 kommentarer:

  1. Jisses vad mycket människor det finns där ute! :-) Fina bilder!!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vilka fina bilder. Såg att du lyckats med konststycket att fota min dotter (med mössan o jackan som springer i fontänen). Skulle du vilja maila de till mig?

    annica.andren@gmail.com

    SvaraRadera