lördag 8 februari 2014

Elefanttur

Widar laddad för elefanttur
Något Widar såg fram emot inför Thailandresan var att rida elefant. Han hade många funderingar kring hur man red, hur man kunde sitta på elefanten, hur man kom upp på den, kunde vi sitta alla på en elefant, tänk om den sprang iväg osv. Flera gånger under första veckan frågade han när vi skulle rida en elefant och när vi äntligen bokade in en tur blev han jätteglad och sedan nervös.
här har vi precis kommit upp och iväg och ni kan se hur spänd
Widar är...
 
Delar av familjen E...

killen som hade vår elefant berättade en massa
som vi sedan berättade för Widar
Vi red ut i djungeln och när vi gungat fram en stund var det dags att kliva av och gå på en liten stig till ett vattenfall. Under tiden vilade elefanterna och fick bananer.  
Widar och Tilde klappar elefanten
 
på väg till vattenfallet
 
Widar var inte helt såld på vattenfallet, dessutom var vattnet kallt
så han dopade sig och vägrade sedan att bada mer

Andreas försökte leka vattengud
 
flera gånger....

övre delen av vattenfallet som fortsatte en bit längre ner
 
vi med liten som vägrar kolla in i kameran
 
vi på tillbakavägen
Det var en lugn tur med Khao Lak eco tours och den varade bara några timmar vilket var lagom för en tur med småbarn. Widar var helt fascinerad och efter turen så var han med och matade elefanterna med bananer. Jag frågade vad han tyckte om turen och han sa att det var jättekul mamma och det kittlade i magen en massa....Kunde bara le! Var lite förvånad över att han var så himla modig och utan problem klättrade upp på elefanten och satt där medan turen varade. Efteråt pratade han en massa om det och att han varit modig och han var jättestolt när han berättade om det på dagis. Berättade för fröknarna om att elefanten ätit bananer och flaxat mer öronen hela tiden och att en elefant har hår på huvudet....Lyckat som ni hör!
självklart vägrar liten att kolla in i kameran
 
klart jag skulle köpa kortet, det ska Widar få sätta i en ram och
ha i sitt rum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar