söndag 10 juli 2011

Några minuters söndagstystnad

Är själv några minuter.
Papporna är med barnen i lekparken, Anna packar och jag har plockat undan lite och ska plocka upp lite tvätt också. Men först några minuters tystnad och bloggande.

Ni anar inte vilket bus och vilket ljud det blir på två drygt ettåringar och en busig storebror i en liten lägenhet, särskilt som alla tre har spring i benen...Vi har allt från snäll lek, pussar och kramar till försök att gå ner för trappan, slänga klossar i golvet, slå varandra i huvudet med plasthammare och gallskrik. Kul och hysteriskt om vartannat.
sandlek
Däremellan försöker vi vuxna snacka lite, äta och dricka gott och se till att barnen får sitt. Helgen är intensiv kan jag säga och jag önskar vi hade ett hus med schysst trädgård så alla kunde springa av sig lite! Men det funkar så här med eftersom vi mest är ute och har haft hyggligt mycket tur med vädret. Widar verkar dessutom må betydligt bättre och svullnaden vid såret har minskat vilket känns otroligt skönt för då går läkningen bra.

Idag blir det lugnt, mest fix, sedan åker västeråsarna hem och vi åker över till en kompis och lämnar lite saker i hennes förråd =). Sedan kanske brorsan och hans tjej kommer över, men i övrigt är det lugnt. Är rätt trött även om måendet känns lite mer ok idag än tidigare i veckan.

Hoppas ni får en schysst söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar