måndag 11 juli 2011

Så var det måndag igen och vi hatar måndagar

Morgonen började förvisso ok med lite bebisbus och lek, men sedan övergick de i hata livet en måndag skrik i en och en halv timme. Allt var fel för bebisen som slängde grötskeden och bara fick i sig halva gröten, vägrade ta sin medicin vilket ledde till truganden och gallskrik, nerrivna leksaker och en supertrött bebis som vägrade sova.

Inga leksaker var kul, att bli buren renderade i försök att ta sig ur famnen, gå ut möttes av skrik och försök att riva ner trädgårslampan samt försöka slita av sandalerna. Leka inne möttes av mer skrik och förvirrat travande runt bordet till liten ramlade 15 gånger och till slut slog i pannan vilket renderade i ännu mer skrik. Smoothie och äpple kastades iväg och mötte av skrik.

Ninan blev slängd i väggen tillsammans med nappen varpå nya skrik utbrött då nappen ve och fasa gled in under spjällsängen osv. Efter att ha testat allt under nästan två timmar däckade den trötta och arga bebisen tillsammans med en trött mamma på soffan och nu sover han. Vila i soffan och läsa bok försökte vi innan med varpå han roade sig med att krypa upp och ner i soffan och skrynkla ihop ansiktet och skrika. Gjorde ju antagligen ont efter operationen dessutom.

Han ska inte klättra, men när jag försökte lyfta upp honom så sprattlade han bara och ville ner. Vet i sjutton var han fått det här tokhumöret ifrån. Nu sover han nära så visst var tossen trött, men vilket vansinne vi har varit i.

Till slut vet man ju inte vad man ska göra, men jag antar att han som vanligt ogillar måndagar...men egentligen är det en skön solig vilomåndag innan veckans alla bus och besök drar igång.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar