söndag 17 juli 2011

Söndagsslöande i ösregn

läs, läs inte, upp,
nej ner....aaarg...
inget är bra idag...
Göteborg är regnigt och mörkt. Vädret speglar mitt och Widars humör, som tur är Matte lite piggare och har släpat ut Widar i lekparken. Eller, hm var nog Widar som släpade ut Matte då han kommit med sina skor då och då och varit ett minimonster inomhus. Men det har regnat som 17 fram till nu då det är ett litet uppehåll så då blev det utgång och galonbyxor!

Jag valde soffan. Ser ett absurt program på TLC, Toddlers&tiaras. Handlar om barn och skönhetstävlingar i USA, föräldrarna och far/morföräldrarna är galna. Vissa barn verkar gilla det, men de flesta vill inte träna och hålla på men allt de vuxna tjatar om är att vinna, vinna, vinna...sjukt.

Dagen har varit lugn, regnig och gnällig...Frågan är om man inte ska hyra nån film och mysa. Egentligen är det bio väder, men tvivlar på att biobesökarna vill ha sällskap av Widar..Får bli en annan kväll, vill bla se Harry potter!

Mattes kusin med familj drog söderöver i regnet i eftermiddags men i morse var de uppe och käkade frukost. Småkillarna åt också frukost på sitt egna sätt. Har varit schysst att ha dem här, sällan vi ses och det är extra kul eftersom det bara är ett  par veckor mellan Widar och Aramis. Sådana buskillar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar