söndag 28 augusti 2011

Söndagsmorgon i baklängestakt

Känns meningslös och trött. Widar har redan hunnit igenom alla humörvarianter och just nu skrattar han, säger där och stor samtidigt som han går baklänges. Nya grejen är att gå baklänges...tossigt. Man kan ju säga att det finns bra och mindre bra ställen att gå baklänges på, för han ser ju sig inte för...ni anar kanske konsekvenserna? Diverse märkliga fallepisoder.

Ute regnar det och är tokgrått, halsen gör tosseont så allt är sig likt. Vi ska åka till Ikea en sväng, rullgardinen i sovrummet har pajjat. Har lite annat att kolla på också, fast jag helst hade legat under täcket och kommit ut en dag när livet känns snällare.

I eftermiddag ska Widar börja på babysimmet igen, nu är det kurs två så vi får se om han klarar målet i slutet av kursen då man tydligen ska kunna släppa i dem i vattnet själva, låta de simma ut, vända, simma in till kanten och krypa upp. Jga tror inte det förren jag ser det. Tydligen olika också hur snabbt barnen kommer på det. Ska bli kul att se om han minns något från i våras. Vet att det kommer bli kul, men idag känns det bara skitjobbigt. Men så var det med Spira också och det blir ju bra när man gjort det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar