söndag 21 november 2010

Söndag i regnigt novemberrått göteborg

Göteborg i sitt november essé, duggregn och rå havsluft som går igenom alla kläder på den lilla stund som det tar att gå till Konsum och införskaffa fika. Vi skippade således Liseberg, blev inte alls av i helgen. Tanken var att gå dit idag, men i det här skitvädret...nä, vi stannade hemma och myste.

Uffe och Widar
Vi hade en slö förmiddag och vid lunch ringde Uffe och sa att han och Elin skulle komma förbi, det var det som föranledde promenaden till Konsum.

Ville ha lussebullar, fick upp smaken efter veckans bak, men det fanns inga. Blev blåbärspaj med vaniljsås istället. Frödings, funkar fint när man inte orkar baka.

Widar fick ingen pizza,
han fick potatispure ist
När Uffe och Elin kom blev det lite pizza, jag och Matte delade på en liten. Efter ett tags snack och Widarbus blev det fika, sedan drog de hem till Örebro och vi däckade i soffan.

 Jag somnade och under tiden grejade Matte och Widar en massa. Bland annat lagade de fiskgratäng till kvällsmat och busade.


När jag vaknade fick Widar ett bad och pyjamas för att sedan lite övertrött somna efter en stunds skrik. Han gillade verkligen badet i dag, plaskade så att det blev en sjö på golvet! Tossebarn!


När Widar somnat var klockan efter åtta på kvällen, ute regnade det och det var mörkt och otäckt.

Men vi dukade upp en underbar hemmagjord fiskgratäng och öppnade en flaska vitt vin som smakade ok till maten, men efter varsitt halvglas var vi nöjda. Ibland tror man att man är sugen, men man är inte det så vi drack vatten resten av kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar