torsdag 23 december 2010

Dan före dopparedan

Grått och snöigt ute, bara nio minus. Efter gårdagens raid på Ullared på kvällen så har vi de flesta klapparna inhandlade, de sista ska införskaffas nu idag. Vi ska ner lite på stan om en stund bland alla andra panikslagna människor. Frågan är om man ska ta det på dan eller ikväll när de har extra öppet.

Widar har en hygglig morgon efter skrik och prat i natt. Han fick mat för en stund sedan och somnade faktiskt om, Matte slöar också och jag letar lite möjliga klappar.

Ska försöka mysa till det lite sen, Matte fick värsta tomterycket i går kväll och slet fram tomtar och hans (fula) lilla plastgran som ska fram varenda jul.

Han påstår att vi måste ha den, (stå ut med den anser jag) så länge vi inte har en stor gran inne. Men då han kan tänka sig en stor plastgran (hädelse i min mening) så ylar jag nej, antingen en riktig gran eller ingen gran alls och i år är vi inte hemma så då blir det ingen gran. Istället är det en sliten gammal minigran som Matte hottat upp med ljus. Det kommer bild senare idag så får ni se...

Nåja, nu lite frukost. ha det gott och stressa inte ihjäl er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar