onsdag 29 december 2010

Sjuk

saknar min pigga tossevosse
Liten är sjuk, snuva och hosta. Började i går kväll och vid ett i natt var kaoset totalt. Widar är inte bebisen som blir sjuk och sover, nä han är som mamman. Med snuva kan man inte sova, det skriks (det gör inte mamman, hon gnäller), hostas så det kräks, armarna fäktar, benen sparkar och inget är ok utom möjligen bli buren i lägenheten.

Till slut somnade han i famnen och vi kunde smyga ner honom i sängen bara för att vakna var tionde minut av hosta eller fäktande. Det är synd om honom, tycker inte näsdroppar hjälper och han är toktrött, vi med. Tack och lov ingen feber. Kaoset har fortsatt idag med. Just nu har han somnat utmattad på soffan med huvudet i högläge. Han vaknar stup i kvarten, hostar, gråter, snuvar och jag bara önskar att man kunde trolla bort det. När han är vaken ska han bara vara i famnen samtidigt som han gnäller eller skriker så man kan inte göra någonting.

Sedan vill han ju ha nappen, men med nappen kan han ju inte andas eftersom näsan är tätt så då blir det ju kaos igen. Ibland ångrar jag verkligen att han vant sig vid napp och den ska bort framöver. Bara önskar att liten ska bli frisk och alla ska få sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar