tisdag 28 december 2010

Hagabadet, kändisar och portömning


I går hade jag en underbar eftermiddag. Efter en slö dag med en lugn bebis och sömning sambo så var det dags för ansiktsbehandling, bad och avslappning på Hagabadet. Det visade sig dessutom vara en rejäl hit att ta en behandling i mellandagarna för det var helt lugnt och nästan folktomt i relax och spavdelningen.

Hade Ägget för mig själv och i den extra varma poolen var det bara jag och komikern Peter Apelgren, hm han är inget ögongodis...

Men det var så lugnt och ansiktsbehandlingen var jätteskön! Det enda läskiga är att det ingår portömning, bara ordet är ju äckligt. Jag har inte så mycket sånt, men det är alltid några på näsan och hakan och på nästippen gör det förbannat ont att få porerna klämda..

Ägget


Men jag skulle inte kunna jobba där, den där spamusiken skulle göra mig galen och klämma folks porer, ta hand om fötterr osv, hualigen, inget för mig.

Efter behandlingen slappade jag i relaxavdelningen, fixade till mig och betalade med ett presentkort från Matte, perfekt!

Ute singlade det ner lite snöflingor och jag ville inte gå hem direkt så det blev en liten vända på stan och fika på DaMatteo, en underbar avslutning och för ett par timmar kunde jag glömma all skit som pågår och bara vara lite lättare.

1 kommentar:

  1. Jag är så glad för din skull! Jag vet hur fantastiskt det kan vara. Det påminner mig dock att vi faktiskt bör styra upp din pampering här när det gäller SPA. Jag vet att det är toktidigt men jag vill inte bomma bokningen som sist som bara blev kaos... :( Dessutom är det ju en helg då folk är långlediga och av den anledningen kan bli svårt. Kolla www.ysb.se och återkom. Kanske kan vara bra att tänka på något annat..?

    SvaraRadera