lördag 1 februari 2014

Lite pics från första dagarna på Ko kho khao

vi samlade många snäckor och såg en massa krabbor
Det tar några dagar innan man landar i ett vara ledig i ett soligt land, med annat tempo, annan feeling. Samtidigt kunde jag inte slappna av ordentligt eftersom jag hela tiden hade i bakhuvudet risken för tsunamis och andra otäcka saker. Men för Widar var det mest nyfikenhet som dominerade. Så mycket att upptäcka och undersöka. Det är roligt att få vara med och dela det med honom, olika saker att upptäcka och ta in för första gången.
trots att det var peak season så var stranden nästan folktom
 
det blev en hel del bad i poolen också

Tilde hade sina simfötter med sig
 
Vi hade tagit med Widars röda armpuffar, men med dem höll han sig knappt flytande. Han hade ju växt både på längd och vikt så Matte köpte ett par nya och större ärmpuffar och de funkade perfekt. Widar simmade och hoppade hur mycket som helst både i havet och poolen.

 Mellan badet spelade vi spel, läste tidningar och böcker, ritade, drack water mellon shake och jag fotade en massa. Widar var däremot inte så ofta med på att bli fotad och gjorde galna grimaser eller gömde sig precis som på bilden ovan, där han gömmer sig bakom bamsetidning.
På eftermiddagen blev det ofta dusch och lite fika och mys på altanen.
Widar åt ofta cookies och kollade på film på plattan.
 
vackra solnedgångar
 
solisar måste man ha, men inte upp och ner va?
 
Pineappleshake och watermellonshake

Matte och Widar med shakes i solnedgång
 
ögonblicksglädje
 
Finaste Livia

Oftast åt vi middagarna ihop alla tre familjerna
på någon mysig strandrestaurang

phad thai chicken, en favorit

alla barnen på krabbjakt
 Ofta när vi åt middag på kvällarna så blev vi sittande en stund och under tiden letade barnen, 5 st efter diverse krabbor och annat på stranden. Skulle tro att ett antal krabbor höll på att få en hjärtinfarkt eftersom ungarna blev helt uppvarvade när de letade krabbor och döpte dem till Bengt, Göran och andra tokigheter. De krabbor som hann rusade ner i sina hålor varpå ungarna letade upp någon annan krabba....
Krabban Krabbis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar