onsdag 16 april 2014

onsdag mitt i veckan

Blommar och slår ut överallt nu och att gå i solsken till jobbet borde väl egentligen räcka för att väcka lite sprudlande vårglädje, men så funkar det inte. Men har jobbat och gjort en del bra saker idag och dessutom slutat lite tidigare så jag kunde hämta liten lite tidigare.
körsbärsträden blommar vid järntorget nu

vackert
Det är fint att hämta liten, för han blir så glad och sedan vill han visa allt han gjort under dagen. Att sen gå hem och mysa lite och prata om dagen, fixa käk, kolla barnprogram och läsa en saga är sånt som gör gott. Det hjälper en att hålla allt annat på avstånd. Snart ska vi dessutom göra lite påskpyssel, jag är ju ledig nästan hela helgen. Jobbar på lördag, men då ska Matte och Widar snickra så de reder sig fint.
påskris ser man överallt nu
I morgon är det jobb som vanligt plus en annan grej som kan komma att påverka framtiden, vi får se. Är väldigt ambivalent, det får visa sig lite imorgon. Funderar oerhört mycket över saker framöver och det tillsammans med mycket annat minskar ju knappast ångestnivån. Dessutom ska jag ta en massa nya prover och träffa min blodtrycksspecialist nästa vecka och med tanke på mängden huvudvärk jag har och andra jobbigheter så anar jag att trycket inte kommer vara helt fint.
Annonserna för Winnerbäcks sommarkonsert tillsammans
med Weeping Willows har börjat komma upp och
jag måste fixa biljetter!
Men det är nästa vecka och veckan efter. Först ska vi ha lite påskbus och med Widar som älskar pyssel så kommer det nog bli till att måla ägg och limma diverse saker och självklart tejpa en och annan fjäder på olämpliga ställen....Han har många idéer vår lilla unge. Idag uppfann han tex ett magiskt köttben till sina två gosedjurshundar....Det var väldigt uppskattat och jag höll på att börja fnissa när jag lyssnade på honom.

goaste middagen: pasta med vitlök, ruccola, körsbärstomater
och mozzarella och till det vitlöksbröd! gott &enkelt
Själv ska jag ju jobba och sedan fixa biljetter till olika evenemang, tex Winnerbäck och några teaterpjäser som jag ske se med en kompis. Är ett tag sedan vi var på teater så det blir skoj! Ska försöka sy lite och måla, känner för att måla något stort och mörkt, vi får se vad det blir. Ska ju bli fint väder i helgen så då lär man kunna vara ute en del iallafall! Nu ska jag snart lägga mig och försöka få lite sömn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar