måndag 21 april 2014

bra dag, men låg feeling

Har egentligen haft en fin dag med Matte och Widar i vårsolen och grillning tillsammans med Linda och hennes familj i Slottsskogen. Riktigt fin annandag påsk och det kommer väl ett bildinlägg när jag hittar minneskortläsaren...orkar inte leta.

Är trött och känslan är så låg att jag blir alldeles trött på allt. Skumt att en bra dag inte bara kan få vara bra i själen liksom. Det känns onekligen jobbigt. Ångest som pyr och lägger sig som en våt filt över mig. Inte mycket man kan göra, antar att helgen tog mycket energi och när jag tappar orken så faller man lätt ner i grubblerier och får fett ångestpåslag.

Har två veckor framför mig nu med en massa läkarbesök och prover. Börjar imorgon med att lämna en massa prover på Sahlgrenska inför besöket hos specialisten på blodtrycksmottagningen nästa vecka. Sedan ska jag träffa psykologen och försöka jobba på att må bättre och sedan träffa läkaren och se över medicinerna. Gillar inte alls att äta alla dessa mediciner, men så länge blodtrycket lever rövare får jag stå ut och detsamma gäller måendet, allergierna och migränen. Det är tur att vi har högkostnadsskydd i Sverige för många av mina mediciner är svindyra trots att apoteket alltid försöker finna ett billigare alternativ.

Förhoppningsvis ska allt i kroppen och skallen stabilisera sig på en bra nivå så man kan fasa ut alla mediciner och slippa alla läkarbesök. Men det tar visst lite tid. Under tiden får man väl vara nöjd med att de flesta prover visar att jag är en hyggligt frisk människa!

Imorgon blir det alltså en sväng till Sahlgrenska för att få armarna sönderstuckna och sedan blir det jobb vilket det blir resten av veckan. Ska försöka sy lite och hinna vara ute i solen och vårvärmen. I helgen jobbar jag och Matte tar med Widar till Sala för bus med farmor. Då ska jag rida, jobba och sy/måla/fota och förhoppningsvis sova lite!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar